Start quiz

Hvad er verdens største opfindelse?

Hvilken opfindelse er verdens største og har fået mest betydning for os mennesker og vores civilisation? Er det f.eks. internettet, papiret, kikkerten eller ploven? Det kan du være med til at bestemme ved at stemme på din favorit blandt de 50 største opfindelser nogensinde.

Jyllands-Posten inviterer i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag læserne med til at kåre verdens største opfindelse. Vi giver dig samtidig mulighed for i en lang række artikler at dykke dybere ned i fortællingen bag de 50 mest epokegørende opfindelser, som gennem verdenshistorien er blevet til ved hjælp af menneskets geniale tankevirksomhed og slidsomme arbejde. 

Alle, der stemmer, vil modtage ”50 opfindelser – højdepunkter i teknologien” som e-bog, når den udkommer. Vi trækker desuden lod om 20 fysiske eksemplarer af den flotte bog blandt de læsere, der har stemt på den opfindelse, der kåres som den allerbedste.

Det eneste, du skal gøre, er at stemme på din favorit opfindelse og indtaste dine oplysninger, så modtager du e-bogen og deltager i lodtrækningen. Vinderen udtrækkes den 6. november og offentliggøres på jp.dk/50opfindelser.

Rigtig god fornøjelse, held og lykke.

Deltag i afstemningen

QUIZZEN ER AFSLUTTET

Vi lancerer snarest nye quizzer om nye interessante temaer. Du kan se samlingen af quizzer på forsiden.

GÅ TIL FORSIDEN