Start quiz

Vind lækkert køkkenudstyr

Har du fulgt med i sommerens begivenheder? Deltag i Jyllands-Postens nyhedsquiz og svar på tre spørgsmål om sommerens store begivenheder. Så deltager du i lodtrækningen om en præmie til køkkenet med ny brødkniv, brødkasse og skærebræt (Stelton Norstaal brødkniv, Rosendahl Grand Cru small cutting board samt Stelton Rig-tig brødkasse. Samlet værdi 1.350 kr.). Vi trækker fire vindere. Derudover kan du vinde 5x2 billetter til Den Gamle By.

Du skal blot svare på tre spørgsmål. Så deltager du i lodtrækningen.

Konkurrencen løber til og med den 31. august 2017. Vinderne bliver kontaktet direkte og offentliggjort på mit.jp.dk/konkurrence i uge 36. Du kan kun deltage én gang, og præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Deltag i Jyllands-Postens sommerquiz

Det er en forudsætning for deltagelse i konkurrencen, at du siger ja tak til, at Jyllands-Posten må kontakte dig på mail, sms og telefon med aktuelle tilbud, informationer, anbefalinger og vejledninger, konkurrencer samt nyhedsbreve, tilbud på print- og digitale produkter og spørgeskemaundersøgelser. Du kan altid frabede dig henvendelserne telefonisk eller via et afmeldingslink i e-mail. Læs Jyllands-Postens konkurrencevilkår her.

START QUIZ