Start quiz

Hvor skal Verdensballettens velgørenhedsforestilling foregå?

Verdensballetten optræder hver sommer for flere end 10.000 publikummer i det danske sommerland og fejrer i år 10-års jubilæum. I et samarbejde med Jyllands-Posten laver Verdensballetten en velgørenhedsforestilling den 15. juli et sted i Danmark.

Men det er op til Jyllands-Postens læsere, hvor forestillingen skal finde sted. Eneste forudsætning er, at den skal komme mange til gode, så skal det være på en børneafdeling på et hospital, et hospice, et asylcenter, på et plejecenter eller et helt femte sted?

Du kan bestemme, hvem der skal nyde godt af den anmelderroste forestilling. Den eneste betingelse er, at den skal komme mange til gode.

Skriv dit forslag, og deltag i lodtrækningen om 50x2 billetter til Verdensballettens forestillinger. Udvælges dit forslag, vinder du fire billetter til Velgørenhedsforestillingen.

Verdensballetten består af internationale solodansere fra The Royal Ballet of London og Statsballetten i Berlin samt danske operasangere og musikere.

Betingelser for deltagelse

Deadline for forslag er den 12. juni kl. 12. En dommerkomité bestående af Jens-Christian Wandt, kulturredaktør Palle Weis og chefredaktør Jacob Nybroe vil afgøre, hvilket forslag der vinder. Vælges et sted, som flere har foreslået, trækkes der lod blandt de vindende forslag.

Vinderne vil blive kontaktet direkte og offentliggjort på http://abonnement.jyllands-posten.dk/konkurrence. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Jeg synes, Verdensballetten skal optræde:

Afstemningen er slut. Mange tak for din interesse